Thursday, October 21, 2010

:: BE ke 9..thanks so much en.Nuff!! ::

Alhamdulillah..rezeki lagi..
kalini datangnye dr Nokia C3..dr semalam lagi aku nampak iklan ni gedik2 kat header blog..dalam hati dah berdetik, tapi malas nak pikir lebih..mana tau kot itu adalah iklan biase je kan?


alhamdulillah..walaupun traffic adalah sangat merudum minggu ni, tapi ade jugak BE datang..iaitu Nokia C3, yg merupakan BE yg ke 9...thanksss enchek Nuffnang! i love u much lah...ok,entry mengenai BE adalah utk rujukan aku je eh..kang ade pulak ckp yg aku ni menunjuk..aiseh..tak kuasa aku tau! org lain dah berpuluh2..uv pun riban2..ape lah sangat blog picisan aku ni kan..huhuhu..

tapi tu laa..mcm biase jugakla..sume BE yg aku dapat,sumenye nak menepek kat LB..aiseh..taknak die try kat LR ke, SS ke..so makanye kene la share ruang yg ada tu..hmm..suke ati la labu..BE nak dtg pun dh kire alhamdulillahhhhh....

hope nnt ade lagi eh? yg ke 10,11..12...bla bla..hehehe..
anyway, thanks again to Nuffnang n Nokia C3!

7 pengomen:

tiefazatie October 21, 2010 at 6:03 PM  

tahniah sis!chaiyok2!trafik!hihi..so earning leh tinggi!

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 21, 2010 at 7:56 PM  

thanks ifa..tp tu laa..masalah akak nak up kn trfc mgu ni susah sket..sbb ade si kecik ni, xbole nak bw..jeles je tgk ibu depan laptop..heh!

Mama Zharfan October 21, 2010 at 9:27 PM  

jeles2 ..me BE ada dua jer..entah bila nak dpt yg baru :)

shark October 22, 2010 at 12:13 PM  

wow...
yg dah ker 9 ker..
bestnyer..
jeles pn ada

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 22, 2010 at 1:03 PM  

kak suzie : ala..xpe kak..nnt2 ade la dtg tu..ain ni pun dh lama xdapat..org lain sume kecoh2 ade be baru..tapi ain baru smlam ade..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 22, 2010 at 1:04 PM  

shark : heheh..ala, baru 9 shark..org lain dah berpuluh2..xpe, nnt rezeki shark ade gak nnt..sabar ye.. :)

Tihara October 23, 2010 at 8:04 PM  

kalo duk kt large record tu best..