Thursday, September 02, 2010

:: Random ::

banyak mende nak kene setelkan before aku cuti hari raya..especially part kerja lah..tetibe dtg pulak kerja yg mana aku nak kene execute testing start dr 7/9..8/9 dah start cuti..aiseh..seb baik aku ade backup tester dr team lain..projek aku ni,aku sorang je tester nye..aku lah team lead,aku lah anak buah..sume aku buat sendiri..hehehe..so,nak kene KT (knowledge transfer) secepat mungkin kat mamat ni..tapi sebelum tu nak kene prepare lah sume input nye...adehhh..malas betul aku..

eh,cuti raya korang dh approve ke?aku dah..applynye dah lama..arini baru approve..cuak gak aku..tapi aku cuti tak lama..dr 9/9 - 16/9 sahaja..jumaat satu lagi tu dah keje semula (kot?hahaha..)

preparation raya korang dah setel?aku belum aaa..cis!baju raya aku tak jumpe lagi neh..susah betul nak matchkan ngan kaler en.hubby..sara punye baju kurung dah jumpe..kat booth luar giant s.alam..malam tadi die dah try..tergedik2 je die jalan pakai baju kurung..chumillsss! hehehe..

hmm..sesapa yg ade anak anta kat nursery, nursery tu tutup bile eh?nursery sara tu tutup awal..selasa depan..makanye..aku kene la working from home bersama2 sara...adeh..boleh buat keje ke?baru je aku plan nak wfh mgu depan,tapi sara anta kat nursery..sbb aku nak buat biskut raya..adehh..kacau betul..kene spend waktu malam gak la ni nampaknye utk siapkan sume biskut raya tu.rugi woo..bahan dah beli..

ohh..pasal GA..disaat2 akhir ni pun still ramai yg mendaftar..skang list dah 106..boleh tahan..aku tak jangka pun peserta lebih dr 100..huhuhu..thanks ye kawan2..malam ni sara cabut nombor...sape yg terkena?tunggguuuu....

tu jelah aku nak ckp ditengahari ni..nk siapkan keje..sambil2 nak blogwalking kat blog korang..esok aku ade meeting lama..takut tak sempat nak handover keje sementara aku ade kat ofc ni..then lunch hour esok nak g ngular..hikhikhik..

14 pengomen:

Fieza79 September 2, 2010 at 2:05 PM  

fieza dh siap amik cuti awal2..takot owg potong jln...haha

mamaqari September 2, 2010 at 2:14 PM  

sama la time cuti kita..mamaqari punyer cuti pn br apporve hr ni..yahooo=)

SYaMiLa September 2, 2010 at 2:21 PM  

hmm...tk sabar la kan nk bercuti...he3..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 2, 2010 at 4:23 PM  

fieza : yezzaa..betul tu..kalau x nnt,kite kene standby pulak..huhuhu..

mamaqari : sama eh?huhuhu..syok kan?selamat bercuti ye!

syamila : hehehe..sama la kite..syoknye raye!isk, cam kanak2 ribena lak..huhuhu

mamalieyna September 2, 2010 at 5:03 PM  

haih baik punya plan esok ye..mau ngulor..hikhik..

ramai ye yg join, good luck tuk sumee!

paan sabri September 2, 2010 at 9:40 PM  

wah.. GA.. ni yg best dgr nih.. (n_n)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 3, 2010 at 12:08 AM  

cuti dah approve..?yeay! awak balik pahang tak..? dtg la melaka..sy balik melaka..hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 3, 2010 at 12:08 AM  

cuti dah approve..?yeay! awak balik pahang tak..? dtg la melaka..sy balik melaka..hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 3, 2010 at 12:08 AM  

cuti dah approve..?yeay! awak balik pahang tak..? dtg la melaka..sy balik melaka..hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 3, 2010 at 12:08 AM  

cuti dah approve..?yeay! awak balik pahang tak..? dtg la melaka..sy balik melaka..hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 3, 2010 at 12:08 AM  

cuti dah approve..?yeay! awak balik pahang tak..? dtg la melaka..sy balik melaka..hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 3, 2010 at 12:09 AM  

cuti dah approve..?yeay! awak balik pahang tak..? dtg la melaka..sy balik melaka..hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 3, 2010 at 12:41 AM  

cuti dah approve..?yeay! awak balik pahang tak..? dtg la melaka..sy balik melaka..hehehe

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 3, 2010 at 9:11 AM  

mama lieyna : yes..seharusnya..kan setiap hari jumaat tu hari wanita sedunia..hik!

paan : haaaa..join tak ni?

lin : sy balik phg tapi raya ke 3 kot..taun ni turn teluk intan..awak tu..jom la p temerloh!