Thursday, September 30, 2010

:: BE ke 5! Syukur...thanks Nuffnang!! ::

Perasan tak semenjak 2 menjak ni aku asyikla dok cite pasal BE je kan? haa..ni nak cite lagi neh..aku rasa ramai kawan2 yg dapat jugak BE ni..alhamdulillah..nuffnang baik hati betul...nak bagi aku BE lagi..yg ke 5 dah nih! alhamdulillah..syukur...

kalini advertisernye adalah dr Alliance Bank Debit Mastercard..thanks ye sbb sudi menempek kat blog i..huhuhu..tapi tu lah..kat LB lagi..makanye..sekali lagi nasihatku..bergilirlah secara berhemah ye!

dalam seronok2 dapat BE ni..ade jugak berita yg tak best..yg mana aku percaya sume nuffnangers dapat email dr nuffnang kan? ala..announcement pasal click fraud tu...alahaii..actually, dulu2 aku ade jugak buat kerja mcm ni..tapi dah insap..huhuhu..tapi ade jugak yg aku klik iklan kat blog kawan2, sbb iklan menarik n aku mmg nak tau detail die..haa..yg tu lah yg betul nye kan?

cube korang tgk statement nuffnang ni :
"Suatu unit iklan itu sepatutnya diklik oleh pengunjung yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kempen iklan yang dipapar, dan bukan semata-mata bertujuan untuk menjanakan pendapatan. Sekiranya situasi ini bertambah buruk, kadar penyiaran kempen iklan akan turut berkurangan oleh kerana pihak kami hanya dapat menjual ruangan iklan di dalam blog yang tidak mempunyai rekod aktiviti click fraud."

Makanye, say NO to click fraud ye..

4 pengomen:

zurazari September 30, 2010 at 4:17 PM  

boley tak bgtau caner nak cek BE ni?

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 30, 2010 at 4:28 PM  

nak cek BE? cek kat dlm nuffnang laa..login kat http://www.nuffnang.com.my then click kat button Earnings tu..then nampak la ade Buffered Earning ke tak..kalau xde, just table Campaign biasa tu je..

adakah sy menjawab soalan anda?huhuhu..

ibu_BatRiSya @wardah September 30, 2010 at 4:54 PM  

kira jgn xkira...hik hik...
meh sama2 kite kira sampai byk mana BE...=P

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 30, 2010 at 5:25 PM  

yeee..kira..kira..
ala..tapi i punye tak sebanyak wardah laa...hehehee..