Wednesday, September 08, 2010

:: Ampun maaf dipintaaa.... ::

Salam buat kawan-kawan semua....

Malam ni dah nak balik kampung..takut tak sempat dah nak mintak maaf ngan kengkawan semua...
Maka, dikesempatan ini, ain memohon ampun maaf atas segala silap dan salah sepanjang kita berkawan di alam cyber ini, mahupun di alam nyata..kalau ade yg pernah termakan, terminum, terumpat tu..harap dihalalkan dan dimaafkan ye!

InsyaAllah, kalau berkesempatan utk ain online kat kampung nnt, i'll update cite pasal raya..tapi ade ke org nak baca?hehehe..

oklah kawan2..hope to see u after hari raya..buat kawan2, jemputla dtg ke umah hari raya ni eh..tapi ade kat umah start khamis hari Malaysia tu..ape2 pun, calling2 sebelum dtg s.alam tau!

gamba taun lepas neh..

Selamat Hari Raya..dan selamat bergumbira! :)

5 pengomen:

mamarempit September 8, 2010 at 8:39 AM  

selamat hari raya.....

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 8, 2010 at 8:42 AM  

selamat hari raya utk mamarempit jugaa...hati2 dijalan raya tau! :)

Aleyn September 8, 2010 at 9:26 AM  

Selamat Hari Raya buat Ain sekeluarga!!

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 8, 2010 at 9:29 AM  

selamat hari raya buat Aleyn & family jugaaa.. :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 8, 2010 at 9:29 AM  
This comment has been removed by the author.