Tuesday, August 24, 2010

:: Mood buat biskut raya dah datang... ::

Woooohhhh...akhirnya..siap jugak kerja2 yg aku nak kene submit arini..busy lak haku arini diknon..tak sempat nk update blog pagi tadi..tapi..dlm sibuk2 tu..sempat jugak pegi kedai Bagus - bakery supplier kat kota damansara ni..tujuannye? ahahaha..nak cari bahan buat biskut raya! mood dah dtg!!! makanye..haruslah harini bermula nye operasi buat biskut raya..hehehe..hopefully menjadi lah kan..(erk..takut terlentang kat ruang tamu lepas bukak pose, xleh bangun2 dah..huhuhu..)

so..plannye..(cewahh..siap ade plan bagai..) aku nak buat tart nenas (my fav)..then cam biasa yg paling senang, corn flakes madu or coco corn flakes dan jugak yg paling teringin aku nak buat adalah biskut Snow Almond..korang penah tak rasa biskut Snow Almond? actually biskut ni aku order dari kak aD tapi xsure la pulak taun ni makcik die jual ke tak..sedappp tau..meh aku  tepekkan gambaunye..

gamba pinjam dr blog kak aD..

haa..tak hengat punye gambaa.mcm nak buat hantaran bertunang pun adaa...yg luar2 tu breadcrumb ngan almond..rasa die best, original coklat yang lembut dan rangup!hmm..harap2 menjadi lah..! aminnn...

4 pengomen:

Diyana Zulkifli August 24, 2010 at 6:51 PM  

rjnnye ko ain.laki ko rjn ngasuh anak kot kan.itu yg sempat ko di dpr

mamaqari August 25, 2010 at 9:07 AM  

klu jd nnti share ler resepi ye=)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 25, 2010 at 9:57 AM  

donat : xde la rajin sgt donat..saje nk try2 je..yes!mmg die rajin ngasuh..plus..sara tu mmg anak ayah..asyik nk kepit ngan ayah die je..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 25, 2010 at 9:58 AM  

mamaqari : insya Allah..no prob..mcm biasa..ain akan share..hehehe..