Thursday, August 05, 2010

:: LENO Warehouse Sale ::

Huish..pejam celik-pejam celik dah hari Khamis..adehh..cepat betul masa berlalu kan..
Skang ni aku bz..sbb UAT dah nak dekat..test cases xsetel2 lagi..tapiiii...time lunch hour sempat jugak aku pegi mengular ke LENO Warehouse Sale kat Kota Damansara neh..semalam nampak banner, then arini gegas ke tempat kejadian bersama member2 opis..

Orang xde la ramai sangat, maybe sebab hujan kot time aku sampai tu..gerimis je..aku dtg sini xde tujuan pun..sekadar nk tgk2 je..sama la mcm member2 aku ni..tapi..pada aku,byk gak la barang2 menarik yg aku mcm berminat nak beli..contohnya..

- Kasut - wahhh..sangat murah tau..yg selalu harga rm29-rm39 tu boleh dapat rm9.90 sahaja..okla utk buat basahan dan ganti2 ke tempat keje..(sesuai la utk org mcm aku yg maleh nk pakai heels bagai ke opis..huhuhu..) utk kanak2 punbyk..termasuk utk lelaki..sandal die murah2 lah..ingt nak rembat utk en.hubby satu,tapi aku tak ingat lak saiz kaki kapal die tu..muahaha..

tshirt,lingerie..murah!

- Beg Tangan/Wallet - cantik2! tapi xtau la nape aku tak beli..dok pegang2 wallet, ingt nk beli kat mama ngan mak (menantu yg baik. :) )tapi..ntah cemana..aku letak balik..hahahaa..tapi pada aku design2 die ok laa..harga pun sangat murah, sampaikan bole dapat rm10 je satu wallet..

set2 pinggan mangkuk melamine

- Barang2 dapur - aku berminat dengan satu barang ni..ala..xtau lak aku namanye ape..tempat utk isi lauk2 utk raya..sangat sesuai lah!harga die rm39.90 sahaja..die ade kaki besi..then ade 2 bekas utk isi lauk pauk..sangat cantik design die..alahai..lupe den nak snap gamba..

- Lingerie..sangat byk..tapi aku mcm tak berminat utk pegi area itu..hahahaa..

- Brg2 mekap - pun byk, member aku beli perfume die..murah je..dan wangi lak tu..

So pada aku..kalau nak pegi sini nk cari kasut,beg tangan/wallet, or barang2 utk persediaan raya...ok la utk pegi..ruangnya luas..kalau bawak anak2 kecik pun xde la sesak sangat..so ini detail nye..

 Leno Warehouse Sale


Tarikh: 5 hingga 8 Ogos 2010
Masa : 10.00 a.m - 6.00 p.m
Tempat : Di Kota Damansara, dekat dgn Uptown
Wisma Leno, No. 3, Jalan Teknologi 3/1,
Taman Sains Selangor, Seksyen 3, PJU 5,
Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

 * sorry la..gamba xbanyak..sbb td ramai org, cam sesak je..pastu abg2 leno tu mcm pandang2 je aku..mcm aku buat salah je kan?hehehe..makanye..itu je gamba yg sempat di snap..

4 pengomen:

nani August 5, 2010 at 5:32 PM  

wah..harus ku kepergian ni..hehe
tq 4 sharing bebeh

.: Ain Rusli :. August 6, 2010 at 9:08 AM  

hah,sila la nani..
hari sabtu & ahad pun ada lagi..pegi tunggu kat pagar die kol 10am eh..xdelah sesak nnt..huhuhu

..::daria::.. August 6, 2010 at 4:20 PM  

ala..kat PJ je ke..JB xde?hehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. August 8, 2010 at 4:12 PM  

kirim je la kat ainie..kot la bermurah hati nak hadiah kan pulak ke..hehehe hadiah raya!huhu