Thursday, June 17, 2010

:: Bad flu... ::

Tak larat! malam tadi xleh tido..sbbnye hidung da tersumbat, benapas ikut mulut je..seksanyeee!! so terpaksa la mintak en.hubby tutup aircond awal2 lagi..seb baik la lil qaisara tu behave je die tido semalam..kalau tak..mcm cacing..maybe smlm cuaca ala2 kat cameron highland kot..actually last week sara yg demam..then 3 hari pastu dah baik..sambung pulak ngan batuk+selsema..adehh..tak larat aku nengok hingus yg meleleh2 itu..kesian! makanye seperti biasa aku akan sedut..hahaha..jgn geli ok..aku xde perasaan geli tu pun..sbb anak sendiri..huhuhu..pakai alat apekebende nama tu,tak menjadi aa..sikit beno kuarnye..

pastu,skang ni haku pulak yg selsema dan batuk..muahahaha..tapi xpe..aku lagi rela kene drpd sara yg tanggung penyakit neh..die bukannye reti nak kuarkan hingus sendiri kan..?semalam kat opis sangatla sejuk..makanye air hidung ku keluar seperti air terjun..mmg tak tahan!bergulung2 tisu yg aku curi kat toilet tak membantu langsung!so,harini aku dok umah saja..working from home..ade meeting sebenanye kol 10..aku bole pulak tak perasan email meeting tuh..lantak lahaiii..

oklah..aku tetibe teringin nak buat strawberry muffin..ade filling strawberry lagi..sodapnyeeeee..kalau menjadi resepi tu nnt, aku tepek la kat sini..kalau x jadi, diam2 dah laaa..wakakaka..

ohh..kat dlm peti ais juga ada buah strawberry yg banyakkkk..adik baru balik dr cameron semalam..pegi jenjalan dr jumaat lepas..nyampah aku..jeles taww..seb baik bawak banyak stroberi utk aku..celup dlm chocolate dip yg en.hubby bawak dr brisbane dulu pun layan jugak nehhhh..ohhh..heaven!
gambar ini takde kene mengena dengan tajuk diatas ye..thanks to enchek google

2 pengomen:

Aizura June 17, 2010 at 2:59 PM  

akak pun kat rumah ari ni.. MC.. kena demam selesema gak.. huhu..

.: Ain Rusli :. June 17, 2010 at 3:49 PM  

hah..musim kot kan? ke..sbb kat cameron tu sejuk amat? tak mungkin la pulak kan..hehehe..bestnye g cameron..si baby ni pun balik bawak byk stroberi, jagung manis..weekend ni bole la buat bubur jagung..

get well soon ye sis..