Friday, December 04, 2009

:: Al Fatihah.. ::

Semalam, pakcik kpd en.hubby telah kembali ke rahmatullah pada jam 11 pagi..beliau pergi disebabkan oleh kanser paru2 dan telah menghembuskan nafasnya yang terakhir di PPUM..en.hubby turut sama menguruskan jenazah di PPUM, mandikan dan juga solat jenazah..kemudian, jenazah dibawa pulang ke bota kiri,perak dan disemadikan di sana..en.hubby ikut balik ke bota kiri, mulanya en.hubby ajak aku balik,tapi memandangkan ade si little sara tu, aku rasa better aku stay umah je..

aku sedih dengan pemergian allahyarham..sbb die lah pakcik yang paling dekat dengan kami..(kota damansara) dan umah yg agak selalu jugak la kami jengah..tak sangka..dengan umurnya yg baru 55tahun (sebaya abah) beliau telah pergi meninggalkan kami semua..
hmm..ajal maut tu di tangan tuhan kan..yang lagi sedih, beliau meninggalkan isteri tanpa anak disisi..

semoga Makcik Rose tabah menjalani kehidupan seharian dan juga semoga roh Pakcik Baharom dicucuri rahmat..aminnn...

2 pengomen:

..::daria::.. December 7, 2009 at 1:13 PM  

takziah..Al-Fatihah..

Mazatul Azura Muhamad December 9, 2009 at 2:46 PM  

takziah.. semoga rohnya di tempatkan dikalangan org2 yg beriman.. AMIN...