Thursday, May 15, 2014

:: Jualan Biskut / Coklat / Kek Raya 2014 - Agen diperlukan!! ::

Salam semua..
Bulan depan dah sambut Ramadhan kan? so mcm biasa..sebelum bulan puasa ni, kami membuka tempahan untuk biskut / cookies / coklat / kek untuk Raya tahun ini..ianya freshly home made, dibuat oleh saya sendiri, dan menggunakan mentega (butter) sepenuhnya (tak guna marjerin )

Bagi sesiapa yang berminat nak jadi dealer atau agen jualan biskut raya taun ni pun sangat2 la digalakkan, boleh tambah duit poket..walaupun anda di luar Selangor / KL, anda still boleh jadi dealer kami..x ada masalah..semua order / sample akan di hantar kepada anda menggunakan perkhidmatan bas ekspress :)
So..tunggu apa lagi? jom order sekarang untuk rasai kesedapan cookies2 daripada kami..

Almond London
RM 22 (50pcs)


Sebiji almond yang dipanggang didalam biskut yang rangup, dan disaluti coklat yang lazat


Blueberry German Cookies
RM 20 (50pcs)

- Biskut blueberry yang cair dimulut


Choc Chip Cookies
Harga : RM 15 (balang kecil), RM 25 (balang besar)

Cookies hot di My Chocs For You, campuran kacang almond yang rangup, choc chip, coklat parut, dan oat dan butter


Chocolate Cluster
RM 12 (balang kecil - 25pcs), RM 22 (balang besar - 55pcs)


Campuran kekacang yang dipanggang, cornflakes hancur dan disaluti coklat susu yang lazat


Classic Sarang Semut
RM 18 (50pcs)


Biskut klasik yang masih mendapat permintaan ramai. Menggunakan mentega sepenuhnya yang dicampur dengan tepung susu. Diparut, dan ditabur chocolate rice


Hazelnut Ferrero Rocher
RM 26 (50 biji)


- Inti sebiji hazelnut, biskut rangup yang diselaputi almond nibs yang dipanggang, disaluti chocolate susu, dan ditabur dengan croquant yang rangup


Mix Nut Caramel Crunchy
RM 22 (210gram)


Campuran almond slice, sunflower seed, pumpkin seed, bijan hitam dan putih yang disaluti caramel.


Mocha Snow Almond
RM 22 (50pcs)


Biskut gabungan nestum, serbuk badam yang rangup dan mempunyai aroma mocha, dan disaluti coklat dan serbuk roti.


Rice Crispies
RM 20 (55pcs)


Bertih beras yang disaluti coklat putih dan croquent



Tart Nenas Gulung
RM 23 (50 biji)

- Menggunakan filling (inti) nenas yang fresh, dan kulit tart yang lembut dan gebu menggunakan butter dan minyak sapi.


Jualan Cookies Raya 2014 & Agen Biskut Raya 2014

- Tempahan dibuka sekarang
- Anda boleh request untuk mendapatkan cookies dengan lebih awal. seawal hari esok! 
- Penghantaran percuma sekitar shah alam, kampung melayu subang, puncak alam, puncak perdana, saujana utama, meru dengan pembelian melebihi rm 70
- Cookies dibuat fresh, menggunakan mentega (butter) sepenuhnya
- Sesiapa yang ingin menjadi dealer, sangat dialukan2..sila contact saya untuk details.

- Bagi order diluar kawasan selangor/kl, penghantaran akan dilakukan dengan menggunakan bas (bagi pembelian melebihi 15 balang)
- Sample disediakan berdasarkan permintaan. Sila contact saya untuk maklumat lanjut.

Untuk pertanyaan/tempahan, boleh contact saya melalui :
Personal/private message di page ini (My Chocs For You) atau personal account saya, Ain Rusli
Email : ain.rusli@gmail.com
Call/SMS/Whatsapp : 019 2992844




2 pengomen:

Dewi Aja August 20, 2015 at 3:24 AM  

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Пётр Ларионов October 11, 2016 at 5:14 PM  

Рекомендую- индивидуалки трансы Москвы
Нежная, молодая красавица, яркая и сексуальная, доставит вам незабываемое удовольствие и массу наслаждений!!!