Friday, August 03, 2012

:: Mr Steak House, Shah Alam ::

Korang penah makan steak yg sedap, dengan harga yg rendah? serius rendah ni..nk bawak satu family mkn2 ramai2 xde hal..sbb harga2 kat sini mmg murah2 belaka..

haa..buat sesapa yg tercari2 tmpat nk berbuka puasa tu, cer try kat sini.. Mr Steak House kat Laman Seri Business Park, Sec 13 Shah Alam..alaa..xjauh pun dari Giant & Stadium Shah Alam tu..

mrsteakhouse

gambar credit to blogmakanbest

mrsteakhouse2

gambar credit to blogmakanbest

mrsteakhouse3

gambar credit to blogmakanbest

tgk harga2 die semua ok kan? tak pernah try lagi lamb chop..pasni nak try..harusss..hehehe..

kat sini, mcm2 ada..penggemar ayam, daging, ikan dan jugak seafood semua ada..mcm aku, menu kegemaran adalah fish & chips..jugak mushroom soup dengan garlic bread..jugak golden blue chicken..nyum nyum..en.hubby mmg sukakan chicken chop..penah jugak try seafood pasta die, mmg best..harga die banyak yg belas2 je..bawah rm10 pun ada..paling mahal pun baru rm25 lebih kurang..pada aku ok laa..xyah nak ke TGI bagai kan..hehehe..

kalau air die, selalu mmg aku pilih air buah..mmg sedikit mahal, rm5 satu gelas panjang..tp blended babe! bukan juice tu..sedapp..lagi2 air mango..perghh..tetibe terliur..haha..

C360_2012-07-10-21-48-01

ni adalah menu kami sebelum puasa aritu (kantoi kuar mkn dlm pantang..haha) mlm tadi pun g sini jugak dah alang2 g klinik kan..terus mkn berbuka kt sini..mmg sodap..seb baik si khaleef elok je main2 dalam stroller..

so sesapa yang nak try, boleh dtg sini ya..tp jgn laaa mengharapkan daging yg gebu2 dan tebal2 mcm TGI ye..kt sini mmg sesuai laa dengan harga..yg penting, boleh kenyang! huhuhu..pasni nak try Laman Grill pulak..area laman seri ni jugak, tapi belah belakang sana..yg ni kepunyaan chef zubir masterchef tu..haa..harus laa nak kene try..nnt aku hapdet ye! Smile

p/s : erkk..cemana nak kurus ni..asyik cari tmpat makan best2 jek nih! muahahaha..

2 pengomen:

cuna August 3, 2012 at 1:18 PM  

dh byk kali dok lalu lalang dpn kedai ni. tp xsinggah2. sdp rupanya. xramai org ke time ain berbuka kat situ. blh booking x? ke kena dtg awl2?

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. August 3, 2012 at 1:32 PM  

laaa..yeke..try laa singgah..
pd ain ok laa die punye makanan..cukup rasa..
time berbuka mmg penuh laa..mcm ain g aritu dh pkul 8 mlm..bebuka kt ruma dulu..lps solat baru kesini..xsure pulak kne booking dulu ke x..mcm kne je kot..kat sini even bkn hari puasa pun ramai org