Thursday, March 15, 2012

:: My Chocs For You dalam majalah Rasa keluaran April! ::

Salam semua..
Alhamdulillah..company kecikku My Chocs For You telah menapak satu langkah lagi..
kalini, dah masuk majalah pulak! hehehe..seperti yang aku cite dalam entry ini, 2 org reporter dtg ke rumah utk sessi photoshoot pada bulan lepas..yes, 14/2..dan alhamdulillah..xsampai sebulan, muka ku dah kuar majalah! hahaha..actually gamba tuan tanah ada laa seciput aje kat atas tu..yg aku bangga adalah, hasil air tangan ku menjadi tatapan umum..dan bakal diaplikasikan oleh ramai pembaca kat luar sana..alhamdulillah..sharing is caring kan? :)

ni adalah antara gambar yg dipaparkan dlm majalah tersebut..boleh rujuk kolum "10 menu popular - Pesona Apam Polkadot"


muka tuan tanah yang dah gemukss..time ni 6 bulan peknen..








hmm..berbunga2 rasa hati..yelah, siapa tak bangga kan? alhamdulillah, syukur..dalam masa yg sama, aku dah mendapat panggilan luar biasa banyaknya..yg mana semuanya nak mintak quotation bukan aje utk apam polkadot..tapi jugak utk product2 yang lain mcm homemade chocolate, tartlets, cakes & cupcakes dan jugak bahan bakery (mould, kotak coklat dsb..) tak lupa jugak yang bertanyakan ttg kelas hands on coklat dan tartlets..alhamdulillah..syukur lagi..


buat semua kawan2, dan customer sekiranya ada terbaca entry ini, terima kasih buat kalian kerana terus menyokong saya..terima kasih!! hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya.. :)

4 pengomen:

mama rifQy March 15, 2012 at 9:34 AM  

wahh..alhamdulillah..gelemrrrrr!! murah rezeki ye..

** lame xmai sini!!

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. March 15, 2012 at 9:53 AM  

alhamdulillahhh..hehehe..
mana ade glemer mama rifqy..biasa aje..hehehe..
thanks jenguk sini ye..sy ada jugak jenguk rifqy sesekali..cume tak tinggalkan jejak aje.. :)

Moro For Tomorrow March 15, 2012 at 11:53 AM  

pergghh artis la ain. nak otograph kekkeke..

nnti aku nak beli mag ni

-azzamoro

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. March 15, 2012 at 2:12 PM  

hahaha..xde maknanya nak otograf..otograf tak laku beb! hahaha..ha, beli2..nanti boleh buat projek apam polkadot dengan airyll & alyff! :)