Thursday, July 15, 2010

:: Meh kita layan TAG ::

utk pertama kalinye haku dapat award! hahaha..kesian betul..org dah berpuluh2..awak baru satu! takpelah..ade la jugak kan..tengsss to NaniKlang utk tag dan jugak award ni.. hahaha.. cute blogger?tu merujuk pada tuan punye blog kan?hmmm..cute kah? aku rasa anggun + jelita je kot..hahahaha..gelak jap..


1. Apa nama blog dan kenape letak name tu?
Nama blog : ainielie..
sebab guna nama ni? : Namaku Nor Aini Mohd Rusli (hah!nama penuh,ko!) then masa2 skool dulu kawan2 panggil aku Ainie..then..combination nama aku n abah.. Ainie + Lie..jadi la ainielie..lekat sampai skang tau nama ni!
2. Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
sebab nama ni ramai kawan2 yg tau..dari dulu2 lagi mmg pakai 'ainielie'..blog haku yg pertama dulu pun http://ainielie.blogdrive.com.. tapi kadang2 rasa cam kelakar bila ade org menyebut 'aini elie' ataupun 'ainie lai'..sabo jelah!

3. Bila blog anda mula beroperasi?
03/09/2009
baru je lagi kan?rase mcm nak buat giveaway lah sempena 1 tahun beroperasi nih..hehehe..ade org nak join kah? :D

4. Siapa follower pertama anda?
Yanty
kesian kan? haku ade 3 org je follower!hahaha..takpe..lagipun baru je pasang follower tu.. (alasan..)
5. Ucapan kepada si pemberi award
Oh...terima kasih wahai cikNani..eh,ko jual lagi tak lappy bag haa? haku nk order aaa... :D
anyway..thanks for the TAG!
6. Tag 9 org yg anda rasa patut terima award ni. :)
9 org? mak aiii..ramainye..huhuhu..selamat la ye.. :D


1) Mama Lydzar
2) Cik Rumiko
3) Mrs Bee a.k.a Noma
4) Donat
5) Kak Iena
6) Feeza
7) Adlin
8) Kak Mai
9) Yanty

Ok..siap! selamat membuat TAG ye kawan2..

2 pengomen:

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. July 16, 2010 at 12:28 AM  

Ainie..saya dah buat tag awak bagi nie..thanx ye.. :):):)

.: Ain Rusli :. July 16, 2010 at 4:21 PM  

ok..thanks lin.. :)mmg awak blogger yg kiut..kan?hehehe..